vrijdag 7 oktober 2016

Night stripping

Vandaag kon ik eens rustig beginnen. Overdag stond in het teken van shoppen. Ik besloot om eerst een ontbijtje te nemen bij Denny’s op de strip. Bad choice. Jeminee wat een gekkenhuis. Wachttijd een uur. Ik heb een plek genomen aan de bar. Het eten was koud, bediening was rude. Nee dat was een aanfluiting. Jammer maar helaas. Ik liep eerst naar de Miracle Mile shops dat gevestigd in hotel Planet Hollywood. Een erg mooie mall met debekende winkels.

DSC_0032[1]

DSC_0031[1]

Dit is gewoon binnen maar t lijkt buiten.

Ik liep naar het Flamingohotel en wilde even kijken in het Habitat. Een tuin met diverse soorten vogels. Wat een prachtige plek en wat een lekkere sfeer in het hotel.

DSC_0018[1]

DSC_0024[1]

En er zwommen koi’s ten grootte van killer whales bijna. Wat een joekels.

DSC_0026[1]

 

DSC_0027[1]

DSC_0029[1]

Vond het hier een echt paradijsje.

Zo heb ik me ‘s middags vermaakt in de Ross op Strip. Totaal anders dan wat ik gewend ben. Maar wel dezelfde Ross prijzen. Hetzelfde geldt het voor Marshalls.

Later op de middag naar het hotel en even relaxen. Want ‘s avonds was er weer een tour gepland. The strip by night. Die begon om 20.00 uur. We hadden een leuk groepje, niet te groot en een olijke tourguide.

We reden eerst richting het Zuiden van de Strip. Onder weg vertelde ze allerlei wetenswaardigheden over de div. hotel.

En ik heb me hier toch mooi nieuws…..goodie, goodie, goodie.

Hotel Monte Carlo gaat een complete renovatie ondervinden. Van 1 hotel worden er 2 hotels gemaakt. Er komt o.. een concert theater bij en de geruchten gaan ja, ja, ja,ja dat Justin Timberlake de inhouse guest wordt. Dat wil zeggen dat hij meerdere malen per week een show gaat doen. Net zoals Celine Dion en Britney Spears bijv. Het zijn geruchten maar 90% van die geruchten zijn vaak waar in Vegas. In mijn hoofd was ik de reis al aan het samenstellen hahahaha.

We reden naar het begin van de Strip waar de broemde Las Vegas sign staat. Degene die dit ontworpen heeft, heeft er destijds maar 250 dollar voor gekregen van de stad.

P1020072a

WE reden verder en stopten bij The Mirage om de uitbarsting van de vulkaan mee te maken. 2x per avond barst die uit. Hotels doen allerlei shows ,opvoeringen etc om er voor te zorgen dat mensen komen kijken en hopelijk het hotel binnengaan om geld uit te geven. Zo heeft de Bellagio de fonteinen bijv. en Luxor de bekende lichtstraal. Die lichtstraal kost het hotel $51,00 per minuut. Volgens piloten is die lichtstraal te zien op 300 km afstand bovenin de lucht.

luxor-hotel-exterior-property-shot-beam-night.tif.image.550.550.high (1)

De vulkaan show was wel leuk om te zien.

P1020096a

Op weg naar Fremont. Downtown Las Vegas waar ook casino’s en hotels zijn maar een hele andere belevenis. Fremont stamt nog uit de tijd van de mafia die hier ooit de dienst uitmaakte.

P1020103a

Ook hier gekkenhuis. Het plafond wordt elk uur omgetoverd in een lichtshow. Boven lopen draden waaraan je kunt ziplinen . Ook zijn er artiesten die proberen zo hun geld te verdienen..

P1020111a

De lichtshow was erg leuk om te zien. Ik heb er een video van gemaakt die zal ik in het laatste blog posten.

Terug naar de strip voor de fonteinen show van de Bellagio. Dat was prachtig, kort maar wel erg mooi. Als ik tijd heb wil ik deze nog een keer bezoeken maar dan aan de andere kant staan. De show was op de muziek van Michael Jackson Billie Jean.

P1020137a

Dit is echt een must do in Las Vegas. De tour kwam tot een eind en we namen afscheid. Ik ben zelf nog even de strip op geweest en heb her en der foto’s genomen.

P1020062a

P1020064a

P1020065a

P1020080a

P1020131a

P1020129a

Met de metro terug naar huis want we moeten de voeten laten rusten. Volgens mijn log heb ik vandaag 24113 stappen gedaan. We moeten morgen weer fris en fruitig zijn want het is de laatste dag dus shoppen maar.

11 opmerkingen:

  1. Volgens mij is LV net zo bizar als NY. Wil er graag eens naar toe! En als dat van Justin Timberlake waar is kun je er mooi nog een keer naar toe haha.
    Leuke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave dag....wat een overdaad daar in LV maar o zo leuk!! Wij hebben het op de planning staan als we 25 jaar getrouwd zijn hahahaha, nog 4 jaar.
    Geniet nog even van alle glitter!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OHw Fremontstreet, gaaf huh, ik heb ooit in het Luxor gezeten toen het net open was. Wat maak je een toptijd mee Heleen, en goed zo georganiseerd, zo zie je wel lekker veel. Echt wereldse ervaring, vegas is een hate & love.. Je wilt later gewoon weer terug voor een paar dagen!!

    Maak er een geweldige laatste dag van !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je weet toch niet waar je moet kijken zeg! Wat een show overal! En stel je voor Heleen, justin die in je hotel optreedt...je boekt zeker meteen als dat zeker is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je weet toch niet waar je moet kijken zeg! Wat een show overal! En stel je voor Heleen, justin die in je hotel optreedt...je boekt zeker meteen als dat zeker is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super top dag!!! Ik smul al je verhalen op. Het zou geweldig zijn als JT daar zou gaan optreden. Dan maak je zeker nog een tripje richting LV

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke dag weer, en al die foto's zo herkenbaar. Ga ook zeker weer een keer terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jeetje Heleen, waar haal je de energie vandaan. Je bent echt alles wat ercte doen valt aan het beleven. Super hoor! Geniet van je laatste dagje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kijk wel even op van jouw ervaring bij de Dennys op de Strip. Wij hebben daar een keer 'savonds gezeten en ondanks de drukte hadden we meteen plek. Ook de op bediening was, net als op het eten, niets aan te merken. Misschien was het of voor jou, of voor ons, gewoon een momentopname...

    Miracle Mile shops is echt leuk om door te lopen, wij hebben in het bovengelegen Planet Hollywood Hotel verbleven, prima hotel overigens.

    The Strip by Night, dat is toch de ideale plek voor de hobbyfotografen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zitten een aantal Denny's op de Strip tegenwoordig en ik had Denny's tegenover Mirage. Het is daar elke morgen een gekkenhuis volgens een staff member

      Verwijderen
    2. Er zitten een aantal Denny's op de Strip tegenwoordig en ik had Denny's tegenover Mirage. Het is daar elke morgen een gekkenhuis volgens een staff member

      Verwijderen