maandag 10 oktober 2016

Shoppen en de terugreis

2 dagen in 1 dag. De laatste dag gebeurd er niet zoveel en worden er ook niet veel foto’s gemaakt.

Dus we beginnen met de donderdag. Ik begon de dag met een gratis ontbijt buffet in het Excalibur hotel. Dit was veel meer uitgebreid en lekkerder dan het buffet in Mandalay Bay.

Na het ontbijtje waarbij ik gewoon gegeten heb ben ik op de bus gestapt naar Las Vegas Outlet North. Een outlet mall in de buitenlucht. Deze mall heeft iets meer upscale winkels en heeft ook meer winkels. We begonnen bij Disney outlet en zo liepen we de hele mall door. Tasjes, tasjes tasjes. We eindigden bij Kipling die door een verhuizing een mega sale hadden. 80% korting op rugtassen en dergelijke…wauw.

Met de bus(SDX) terug naar het hotel en eerst ff de voetjes laten rusten, tasjes opgeborgen en relaxen met een watertje en crackers.

Terug naar de metro en daarna met de bus door naar  Las Vegas outlet mall South. Heel verschillend want dit was een overdekte mall met nog weer andere winkels. Zo had deze Nike store hele andere schoenen met andere prijzen. Ik heb eerst hier een lichte maaltijd genomen. Een pizzapunt met een water. Kon ik ff weer lopen. Hier had ik een paar tasjes. De VF outlet zit hier bijv. ook.

Terug naar de strip. Het was al na 8 uur en ik besloot voor een afscheids diner te gaan bij de Outback. Wachttijd 10 minuutjes dus dat viel mee. Heerlijk gegeten met een salade, aussie fries en een ribeye.

DSC_0034

Smaakte heerlijk…

Terug in het hotel de koffer ingepakt en wat bleek kon zelfs nog wat bij in. Dat heb ik goed gedaan dacht ik maar zo.

De volgende ochtend eerst ff ontbijten in het hotel met wat French toast en daarna uitchecken. Bagage afgegeven bij de bell desk en lopend naar een klein winkelcentrum in de buurt voor de laatste boodschapjes. Onderweg nog even wat foto’s gemaakt van het fantastische hotel.

DSC_0042

DSC_0041

DSC_0043

‘s middags werd ik opgehaald door een taxi en werd ik naar het vliegveld gebracht. Bagage afgegeven dat ver onder de limiet zat en door naar de douane. Vind het altijd zo’n poppenkast maar het geeft wel een gevoel van veiligheid. Vliegtuig kwam op tijd en we konden ook op tijd gaan boarden. We vertrokken van de gate en vlak voor we gingen opstijgen een kabaal in het achterste gedeelte van het vliegtuig. Vliegtuig stond abrupt stil en niet veel later banjerde 1 van de piloten naar achteren. Vliegtuig reed weer maar maakte rechtsomkeert en reed terug naar de gate. Niet veel later een man en een vrouw werden begeleid door stewards en de piloot en de deur uitgebonjourd. Het duurde nog wel 20 minuten want hun bagage moest uit het ruim worden gehaald. Maar uiteindelijk vertrokken we. De zon ging al onder en de hemel had prachtige wolken.

DSC_0045

DSC_0052

DSC_0055

DSC_0056

En met een laatste blik op Las Vegas kon het zitten beginnen. De vlucht verliep verder rustig. We kregen heerlijk eten  met de keuze uit chicken of pasta. De kip was heerlijk met aardappelpuree en andijvie gekookt.

Een paar filmpjes gezien(finding Dory) en uiteindelijk de oogjes dichtgedaan. Ben toch een paar uur kwijt dus zal wel geslapen hebben. We landen mooi op tijd in Heathrow en snel naar de volgende terminal. Hier ff een starbucksje genomen en de vlucht naar Amsterdam vertrok ook mooi op tijd. We hadden een nieuwe airbus A320 en ik zat zomaar exit. Stoelen zaten prima. We kregen zelfs nog drinken en chips op een vlucht van 40 minuten.

Inmiddels thuis na nog een vermoeiende treinreis want ze waren weer eens bezig met het spoor dus alles moest over Utrecht. Ik ben eerst maar naar Rotterdam gegaan en daar op de rechtstreekse trein gestapt.

De week is voorbij gevlogen. Morgen weer aan het werk voor een paar week en dan terug naar de USA en dit keer naar Orlando.

19 opmerkingen:

  1. Jij kan terugkijk op een heerlijke trip. Veel gedaan en gezien! Nu ff uitrusten en dan volgende maand lekker naar Florida, das een fijn vooruitzicht lijkt me zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie trip gemaakt Heleen en veel gezien! Wel ver weg voor een weekje, maar ja .
    Ja alweer aftellen voor Orlando, heerlijk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gekkenhuis daar in LV, maar ik hou ervan, een week niet langer!
    Sterkte met de jetlag en op naar Orlando, wat een vooruitzicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie trip en goed genoten. Nu weer ff werken en dan volgende maand weer genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een trip om je lang te herinneren, een geweldige week.
    Goed dat je het hebt gedaan, even in een hele andere wereld!!
    Nu bijna naar Florida, Life Is Good!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer fijne herinneringen om op terug te zien....
    Heerlijk genieten !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je een geweldige reis gemaakt Heleen ! Daar kan je met heel veel plezier op terug kijken !
    En nu gewoon lekker verder aftellen tot jullie vakantie in Florida ...hoe lekker is dat 😀😀

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Weer fijne herinneringen om op terug te zien....
    Heerlijk genieten !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige reis heb jij gemaakt. Zoveel indrukken. En nu thuis en gewoon weer aan het aftellen tot de volgende vakantie. Hoe lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijke trip was dit, wil dat ook een keer doen. En fijn dat het geen must is om een auto te huren daar.
    Werkze weer, en gelukkig snel naar Florida!
    Bedankt voor de blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gave week heb jij in Vegas gehad. Veel mooie natuur gezien en lekker geshopt. Nu nog ff wachten en dan weer de oceaan over, heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hebt echt optimaal genoten van deze week in en om Las Vegas. En de volgende vakantie komt al rap dichterbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een geweldige week waar je echt alles hebt uitgehaald wat er uit te halen was. Zoveel moois gezien en leuks gedaan. Nu even een maandje rust voordat je weer terug gaat. Heel benieuwd naar je nieuwe avonturen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een TOP reis was dit zeg, wat zul je een indrukken tot je hebben genomen en ook alweer aftellen tot de volgende ronde, je bent goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super week heb je achter de rug....met hoogstewaarschijnlijk mega veel foto's. Nu weer beginnen met aftellen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Topreis...alleen jammer dat je de jackpot niet hebt gewonnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een heerlijk einde van de vakantie. Shoppen en nog plek in de koffer. Dat doen maar weinig van ons je na. En weer een super vooruitzicht op Florida!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een heerlijk einde van de vakantie. Shoppen en nog plek in de koffer. Dat doen maar weinig van ons je na. En weer een super vooruitzicht op Florida!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heerlijk om op je laatste dag(en) nog wat te kunnen shoppen en rondkijken. De Outback op de Strip is in ieder geval beter dan hun filiaal op de Hwy192 in Kissimmee, heb ik zelf mogen ervaren.

    Vervelend dat er lui van boord gehaald moesten, drank maakt meer problemen dan je lief is...

    Bedankt voor je leuke verslag, welke ik helaas met wat vertraging heb moeten lezen, en hoop dat ik binnenkort nog wat meer foto's te zien krijg van deze trip ;-)

    Groetjes,
    Pieter

    BeantwoordenVerwijderen