zaterdag 19 november 2016

1000en momenten

Het is zaterdag en dat betekent Seaworld. Hoe dat ooit zo begonnen is weet ik niet meer maar ik vind het nog steeds prima.

Op tijd ontbijten en eerst even naar het andere eind van de 192 gereden voor een TJ, Ross en Super Target. Een paar tasjes….

Terug naar Orlando en via de I4(spreek uit eye 4= snelweg) Gelijk de eerste afrit er weer af, dikke files richting downtown. Gelukkig zijn we zo bekend dat we zelfs de back road routes weten(schaam ik me niet voor) Tis tegenwoordig een probleem die I4.

Dus even voor 11en reden we de parkeerplaats op. Preferred parking en hopsa zo het park in. Het was al lekker druk. Wij hadden maar 1 doel . Die ene plek linksachter in de hoek. Lekker op tijd kwamen we aan en kozen een strategische plaats vanwege het licht. Het licht is wel belabberd om te fotograferen maar we moeten het ermee doen. Natuurlijk zaten we in de soakzone. Poncho’s zijn inmiddels aangeschaft.  Even later voegde Mary zich bij ons en was het supergezellig. Totdat de show begint want dan praat ik niet meer en geniet ik alleen maar.

We hebben in totaal 3 shows gedaan. We hebben nog tijd gevonden om tussendoor te lunchen. Maar verder zijn  we alleen maar in en rondom Shamu stadium geweest. Want er gebeurde tussendoor zoveel. Maar laat ik eens beginnen met enkele showfoto’s:

DSC_0009a

DSC_0015a

DSC_0028a

DSC_0037a

DSC_0054a

DSC_0068a

DSC_0076a

DSC_0085a

Dancing with the whales

DSC_0091a

DSC_0097a

DSC_0080a

DSC_0111a

DSC_0145a

DSC_0130a

DSC_0186a

DSC_0191a

DSC_0207a

Dit zijn de foto’s uit de shows One Ocean.

Tussen de shows blijft het stadion tegenwoordig open en heel vaak gebruiken de trainers de showpool tussen de shows door om te oefenen. En dat zijn de mooiste momenten. Je mag dichtbij komen, je hoeft niet te zitten, ik loop van hort naar her. Geweldig.

De eerste training sessie was dat Katina een wond heeft op gelopen bij haar kaak ter hoogte van de kin. Tijdens de show zag je ook bloed. Nog geen 10 minuten na de show was de dierenarts al ter plaatse om Katina te checken.

DSC_0226

Maar alles leek goed dus niets aan het handje.

Katina kreeg vis en werd naar achteren gestuur.d. Volgende koppel  whales kwamen er weer aan.

DSC_0234a

DSC_0240a

DSC_0247a

A trainer and his whale.

DSC_0254a

Als beloning een bal volgestopt met Jelly and visjes.

Wisseling van whales and trainers. En die trainers zijn wel voor een grapje in. Ze leren dus de whales om die vervelende witte grote vogels weg te jagen. Die stelen alleen maar vis. Hilarisch!!

DSC_0263a

Commando

DSC_0266a

Als een tijger sluipen in het water en op zoek naar de prooi. Kijk naar het oog van de whale.

DSC_0261a

Gevonden!!! Sproeien maar

DSC_0262a

Gotcha….no birds were harmed in this story.

Verder met de trainings sessies:

DSC_0273a

Ik word al groot

DSC_0282a

Wat een ademteug. Het rookt gewoon.

DSC_0296a

Again!!

Na de shows liepen we naar de uitgang. We aten wat bij Golden Corral en zijn daarna naar Lake Buena Vista outlet stores geweest. FF lekker geshopped.

Op tijd terug en lekker chillen. Morgen wordt het een koude dag met 19 graden maar gelukkig wordt het weer warmer in de dagen daarna.

Morgen is het zondag en dan we weer naar Seaworld……

9 opmerkingen:

  1. Je begint zo'n beetje bij het meubilair van SW te behoren. Mooie foto's heb je gemaakt. Veel plezier morgen.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moooie uitleg bij de foto's ! Jullie hebben weer genoten van een heerlijke Seaworld dag met allemaal black and white!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige foto's Heleen en leuk geschreven. Vreselijk zeg 19 graden hoe houden jullie het vol ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's, en leuk de uitleg. En super dat je net dat moment hebt gefotografeerd dat ie vol op de vogel sproeit.
    Dit is echt jullie ding, vind het zo leuk, die passie die van de blogs dan afspat. Veel plezier morgen, en sterkte met de kou ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jemig 19 graden pppppfffffff echt koud zeg 😬😬😬😜
    Heerlijke dag weer meiden ....leuk om de training tussen de shows door mee te kijken 👍👍
    Veel plezier vandaag !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mens wat kun je toch heerlijk enthousiast vertellen over wat er allemaal gebeurt. Heerlijk om te lezen. Maak er maar weer zo'n mooie dag van. Enne....19 graden maar, brrrr. Hahaha was het hier maar deze temperatuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer prachtige foto's Heleen, genieten achter de laptop.
    Je ben helemaal in je element heerlijk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja het is de laatste maanden zeer druk op "de hel van Orlando" en vooral op dat stuk bij Premium Outlets wil het nog wel eens vastlopen. Leuke foto's van Black & White, inderdaad is het licht in het stadium nog wel eens moelijk maar dat geeft toch weer een extra uitdaging om mooie platen te kunnen schieten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen