woensdag 16 november 2016

Going home

Nee nog niet naar Nderland maar naar ons tweede thuis, of eerste thuis en Nederland is tweede thuis. Take a pick.

Na een rustige nacht in het fantastische Comfort Suites Vero Beach werden we uitgerust wakker. Aankleden en genieten van het gratis ontbijt. Heerlijke producten zowel warm en koud. Ook de koffie was heerlijk. En dat zegt al wat hier in de States.

Na het ontbijt uitchecken en een korte rit naar Brevard Zoo. Een leuke kleine zoo, ongeveer een uurtje van Orlando. Ook hier kun je de giraffes voeren en de vogeltjes verwennen met nectar. De dieren zijn van heel dichtbij te bewonderen en de zoo is aangelegd in een mooie omgeving. Verschillende dieren zijn hier te bewonderen zoals Jaguar, Bald eagles, neushoorns en giraffes. Ook hebben ze een verscheidenheid van kleine aapsoorten. Er zijn div. tickets te verkrijgen zoals incl. dieren voeren, trein rit en kayakken. We hebben een kleine 2 uur in de zoo doorgebracht onder een strakblauwe lucht en een lekker zonnetje. Een compilatie:

DSC_0004a

DSC_0020a

DSC_0026a

DSC_0032a

DSC_0059a

DSC_0077a

DSC_0095a

De hele dag kan ik wel bij dit verblijf rondhangen. Het is net The Bold and The Beautiful.

DSC_0110a

Zo mooi, zo deadly

DSC_0114a

DSC_0117a

Condor in flight

DSC_0131a

Soms tref je weleens native wildlife.

DSC_0161a

DSC_0163a

Zo prachtig

DSC_0184a

DSC_0190a

DSC_0214a

haha net als thuis. Het blijven katten

DSC_0220a

Ook deze kan meedoen met kampioenschap gekke bekken trekken.

DSC04678

DSC04721a

Na de Zoo reden we via de US 1 naar Cocoa Beach. Eerst een Starbucks en daarna even de 2 grote surf winkels in. Prachtig om al die dingen te zien. En de hoeveelheid kleding die ze hebben hangen…gewoon wauw. Maar de beurs bleef dicht. Aan de overkant zat een outlet en daar nog even geweest. Een tasje mee terug. En toen was het tijd om echt naar Orlando te gaan,

Na een  bekende maar saaie rit kwamen we aan bij ons hotel. Het Best Western Premier Saratoga Resort Villas. Een appartementen hotel. Inchecken ging als een zonnetje en vol verwachting openden we deur van ons verblijf voor de komende 13 nachten. Wauw dit hebben we goed gedaan. Boven een slaapkamer met een loft(overloop  met een bank, tv en bureau). Een groot bed met badkamer. Beneden het leefgedeelte met een bank en stoel, grote keuken met bar. Ook een tweede slaapkamer met een groot bed en badkamer is aanwezig.Prachtig aangelegd en we hoorden dat hier ook veel wildlife rondloopt. Haaaa dat klinkt ons als muziek in de oren.

DSC_0230a

DSC_0233a

De overloop

DSC_0236a

DSC_0237a

DSC_0238a

DSC_0239a

Ons uitzicht vanaf de veranda.

Dit moet goed gaan komen. Wat we morgen gaan doen, geen idee.

Dat lezen jullie vanzelf wel weer.

8 opmerkingen:

  1. weer een lekker daggie nu lekker genieten thuis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo animallovers, weer een heerlijk dagje vol met dieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Brevard Zoo is echt zo leuk om in rond te wandelen en om te fotograferen. De Best Western Premier Saratoga Resort Villas zijn echt mooi, heeft wel wat weg van Coral Cay Resort overigens, maar dan zonder een private-spa ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dag , Brevard zoo is echt een moiie dierentuin en al die dieren hartstikke leuk om op de foto vast te leggen! Mooi verblijgpf hebben jullie geregeld, daar zitten jullie prima!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weer een dag vol dieren ...heerlijk ik hou ervan 😀😀
    Lekkere stek hebben jullie weer gescoord !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje, wat een gave dag weer met echt geweldige foto's! Het onderkomen voor de komende tijd ziet er goed uit hoor. Have fun.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijke dag! En ga deze dierentuin even onthouden. Prachtig verblijf voor de resterende vakantie. Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lekkere dag in Brevard Zoo, en wow mooie stek om te verblijven !
    Dat hebben jullie goed gedaan zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen