dinsdag 15 november 2016

Verhuizen en op safari

Onze tijd in zuid Florida zit er alweer op. Langzaamaan rijden we weer naar boven. We gaan het wel in etappes doen.

Na ons bekend yoghurt ontbijtje vertrekken we richting West Palm Beach alwaar we een safaripark gaan bezoeken. Namelijk het Lion Country Safaripark.

Na een dik uur rijden komen we aan. Het ligt in een prachtig ranch gebied. Dus veel stallen, dure huizen en paarden. Ogen te kort en dollars rinkelden in de portemonnee hahha. Anyway we kwamen aan in het park, betaalden entree en konden meteen beginnen met de auto safari. Wat een prachtig groot gebied hebben de beesten tot hun beschikking. Soms stiekum de ramen ff opengedaan voor een foto maar dat mocht niet vanwege de veiligheid. In het leeuwengebied hebben we ze stijf dichtgehouden maar dat was eigenlijk niet nodig want die zaten toch in een omheind verblijf. De rit duurde bijna 45 minuten en overal dieren.  Enkele foto’s:

DSC_0001a

DSC_0013a

DSC_0020a

DSC_0022a

DSC_0034a

DSC_0048a

DSC_0057a

DSC_0060a

DSC_0074a

DSC_0083a

DSC_0088a

DSC_0100a

Na de safari kon je de auto parkeren in het park inlopen. Een boottocht brengt je dichterbij de gibbons. Je kunt de lori’s voeren voor weinig. Hetzelfde geldt voor de giraffes. Leuke verblijven en je kunt dichtbij komen. En hier is het zeker niet commercieel.

DSC_0148a

DSC_0135a

Weet niet wat hier gebeurd maar het lijkt op yoga

DSC_0160a

DSC_0171a

DSC_0177a

kampioen gekke bekken trekken

DSC04549a

DSC04550a

DSC04552a

Bobby de giraffe

DSC_0185a

DSC_0188a

DSC_0202a

DSC_0198a

Na een heerlijke lunch in het park vertrokken we richting Vero Beach. Daar hadden we een hotel geboekt. Snel inchecken en eerst ff relaxen. Daarna een eindje de straat op voor wat leuke winkels.

Rond half 7 hadden we etentje gepland met een Amerikaanse lady. Die kende Kim van Seaworld. Dus afgesproken bij TGI Friday. Heerlijk gegeten en het was reuze gezellig. Morgen terug naar Orlando via allerlei stops.

DSC_0217

11 opmerkingen:

  1. Wat een leuk park. Daar heb ik ook al erns naar gekeken, maar we waren er nooit echt in de buurt. Schitterende foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De een hopt van pretpark naar pretpark en jij het dat met dierentuinen/verblijven, en wat heb je weer veel leuke en mooie gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is weer een topdag in een heel leuk park 🐵. Dit park gaan we onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk park met veel leuke fotografeer mogelijkheden, gaat op mn Florida-favorietenlijst !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige dierenfoto. Dat zal zeker genieten zijn geweest. Nu weer rustig aan verder naar boven. Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke tussenstop hebben jullie gemaakt. Erg leuke foto's. Vooral van jou met de lori's. Je straalt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldige dag met dieren all over, ohw Giraffe en Lori's voeren.. te leuk!
    Heel plezier nog !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik val in herhaling ...maar jeetje alweer een geweldige dag ! Wat leuk om weer zo dicht bij de dieren te komen. Wat had je veel lori's Heleen 😀😀

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie dag weer, jullie hebben dingen uitgezocht, wat ik nog nooit ergens heb gezien! Prachtig park en de dieren hebben lekker de ruimte!

    BeantwoordenVerwijderen