woensdag 9 november 2016

Hollywood in Florida

We werden mooi op tijd wakker om uit te vinden dat Donald Trump de nieuwe president van Amerika zou worden. Tja wat zal ik er van zeggen. De meeste Amerikanen waren het niet eens met de 2 keuzes die ze hadden. Maar 1 ding wilden ze wel, namelijk veranderingen. Het moet anders in het land. Omdat te bewerkstelligen hebben de meeste Amerikanen gekozen voor Trump. Hij is anders. Je kunt het vergelijken met Nederland. Straks wordt er massaal gestemd op Wilders. Trump is gekozen en we kunnen er verder niets aan doen. Laten we die man een kans geven….wie weet!. Genoeg met de politieke sores.

Vandaag gingen we naar Hollywood Studios. Dit park is 1 van ons minst favoriete parken. Alleen heeft dit park wel een aantal coole rides. Om 9.05 hadden we al een fast pass voor de Hollywood Tower of terror. Toen we aankwamen waren we te vroeg en de Stand By line was maar 5 minuten wachttijd en wat doe je dan?Juist ja gewoon een keer extra met de lift. Blijft een supermooie ride en het s vooral leuk om de first timers te observeren. Grote stoere kerels doen het bijna in hun broek, kleine kinderen houden zich stevig vast aan pa of moe. Tja het is ook spannend want je weet nooit welk programma je krijgt.

PhotoPass_Visiting_STUDIO_7855541994

Na de twee vrije vallen met de lift liepen we verder het park in.

DSC_0232a

DSC_0240a

DSC_0246a

DSC_0249a

Even de winkeltjes in, een starbucksje halen en naar de Muppet 3D show. Heerlijk de voetjes rusten en lachen. Blijft leuk deze show.

DSC_0248a

Hollywood studios is helemaal in de ban van Star Wars. En regelmatig komen de Star Troopers voorbij met een hoop bombarie.

DSC_0251a

DSC_0255a

Speciaal voor Lars. Kijk eens wat een coole ijskraam.

DSC_0257a

DSC_0262a

Na de Muppets door naar Toy Story Mania voor een ritje. Met de Fast Pass want de stand by line was meer dan 60 minuten. De armen vielen me bijna af door het geruk aan dat touwtje.

We gingen nog ff lunchen in het park en we besloten om naar Disney Springs te gaan. We verlieten Hollywood Studios en reden naar Disney Springs. Onderweg begon de auto wat rare geluiden te maken en door de bochten hoorden we iedere keer een klik. We besloten om meteen de auto te gaan wisselen want nu hadden we tijd en dit weekend rijden we richting Fort Lauderdale. Het was geen probleem de auto te wisselen. Een auto uitzoeken was meer een probleem. Er stond genoeg maar niets van onze gading….Jeep, Jeep en een Jeep.  En een paar Hyundai’s en zo. Uiteindelijk weggereden in een prachtige Nissan Murano met maar 870 mijl op de teller. We hebben her en der eerst plastic moeten verwijderen dat diende als beschermfolie. WE reden terug naar de Hollywood studios omdat we daar een diner afspraak hadden met Minnie Mouse.

We kwamen aan en we vonden het al zo bijzonder dat de middag zo snel voorbij was gegaan maar later bleek dat de klok in de auto niet goed stond. Dus de sukkels waren een dik uur te vroeg. Maar net doen of je neus bloed en we zijn naar het restaurant gelopen alwaar we binnen een half uur een tafel hadden. Heerlijk buffet met allerlei kerst gerechten. De geroosterde varkensteak met pruimen en abrikozen was echt super lekker. Heel veel sla gegeten o.a met peer en cranberries. Super lekker maar oooooh wat duur. Voor 2 personen 106 dollar….ksengggggg lang leve de Dining Plan. En die hadden we zelfs als gratis gekregen. Tijdens het eten kregen we bezoek van MIckey en Minnie, Donald en Daisy en Goofy was gastheer.

DSC_0291a

DSC_0296a

DSC_0306a

Nog even genoten van het Star Wars vuurwerk en op weg naar de Outlet shops want ik wilde even nieuwe Skechers kopen. Niet omdat ze mooi zijn maar omdat ze zo lekker lopen.

Daarna lekker relaxen in het hotel want morgen moeten we heeeeeel vroeg op omdat we met een trainer meelopen een dag in Seaworld.

10 opmerkingen:

  1. Wat een top dag!! En wat leuk dat jullie al in kerstsfeer konden eten. Dat plan is inderdaad top als je die prijzen weet. Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een top dag!! En wat leuk dat jullie al in kerstsfeer konden eten. Dat plan is inderdaad top als je die prijzen weet. Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie dag weer, ik vind Disney ook geweldig! Je wordt er zo blij van!
    Gelukkig konden jullie de auto omruilen, in het begin deed hij ook al vreemd volgens mij? Gaaf morgen, veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je wordt alleen al vrolijk van de kerstsfeer, topdag!
    Heel veel plezier in Seaworld!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet alles er toch mooi uit .....echt genieten !
    Heerlijk zeg om op deze manier te eten ....dat hebben jullie weer goed gedaan 👍
    En goede keus die Skechers

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo heerlijk om nog lekker in je zomer outfit te lopen, ben stikjaloers!
    Wat een geweldige dagen hebben jullie er alweer opzitten en dat jullie genieten dat is duidelijk te zien aan de foto's, wat een sfeertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat jullie een andere auto hebben. Topdag in DHS, die tower of terror zo gaaf.
    Skechers zitten en lopen zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke dag hoor, goed dat jullie de auto konden omruilen. Skechers alsof je op wolken loopt, top.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jullie laten er geen gras over groeien, al vroeg in de parken en hoppen maar. Goed besluit om de auto om te ruilen, die moet gewoon goed zijn. Heel veel plezier morgen in SW.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijke dag weer! En handig zo'n dining plan...

    BeantwoordenVerwijderen